Rado
1. září 2017 • 21:17

Hoši ten oled philips obrázek máte špatně. Někdo tam dal novou řadu LCD a né OLED 9002.
Budete ho prosím testovat? Děkuji.

Matrix
24. srpna 2017 • 11:14

Nečakal som, že práve kg Oled bude najlepší tv.. určite som čakal buď Sony, Panasonic..a LED tv LG sú najhoršie.. čo sa predáva a tu sú víťazi.. zaujímavé..Chcel by som vedieť alebo porovnanie test niejaky medzi Nano Cell od LG alebo QLed od Samsungu..,kdo skoho by bol lepší.

NOWOCAYN
25. srpna 2017 • 17:19

Ta gramatika je na zaplakanie nad rozobratym OLEDom...

Matrix
25. srpna 2017 • 20:51

Tak plakaj,,a neotravuj.. nepíš tu kraviny, keď nemáš o čom písať.

k
24. srpna 2017 • 0:52

Ty kategorie ve kterých se "soutěží" jsou vrcholem trapnosti. Kartel 4 firem si mezi sebou rizdělil ceny za televize a všichni mají výrobek roku, na kterých postaví svoji reklamu.

Peter
24. srpna 2017 • 6:19

Zrejme to tak vypadá. Podsunú sa im texty od marketingového oddelenia a človek sa ani nestačí diviť, ako môže byť SJ850 hodnotená, ako vynikajúca, pritom je to TV s mizerným kontrastom, homogenitou, retenciou, horšou antireflexnou úpravou, so slabým HDR a dokonca aj s nízkymi pozorovacími uhlami. Pre zmenu Q7 je v tomto vo všetkých smeroch lepšia TV a vyhrá kategóriu SmartTV. Nemalo byť to opačne? Keď už nie obraz, tak aspoň WebOS je možno lepší od Tizenu.

Pepa
27. srpna 2017 • 21:34

Samsung řada Q je tak nastavena aby konkurovala drahým modelům OLED od LG ale popravdě- spotřeba poloviční, nevypalujou se fleky, neslabne jas, světelnost a Samsung kreslí hezčí obraz i když to nemá nic společné z panelem ale elektronikou
zajimavé je, že u plasem se řešila spotřeba ale u OLED se o tom mlčí nebo respektive to vůbec nikdo neřeší a to už je opravdu podivné jak výrobci matou lidi za živa!

Henry2
24. srpna 2017 • 7:59

Panasonic - jeden UHD bluray nejnizsi rady, jinak nic :-D
Asi by to zachranilo Dolby Vision, ale to Panasonic nepotrebuje (aspon si to mysli)

Tony70
24. srpna 2017 • 9:09

Dolby Vision stojí nemalé prachy za licenci a který současný TV ho dokáže stoprocentně využít? Navíc, proč by ho tam cpali, když tyhle playery patří mezi ty základní a nejlevnější? Až bude dost adekvátního "krmení", tak ho jistě v další generaci u dražších modelů použijí ...A k tomu, že má letos PANASONIC jen jedno ocenění. Kdyby tam nebylo 150 deb.lních kategorii a kdyby se opravdu udělovalo podle skutečné kvality, tak by musel ocenění pro nejlepší TV získat OLED PANASONIC EZ1000 ... EISA už je jen fraška, kde hlasují "odborníci", kteří polovinu přístrojů v životě neviděli, o testech ani nemluvě!

Alexandr Bray
27. srpna 2017 • 12:02 • externí redaktor AVmania.cz

Dobrý den, nechci nikoho vyzdvihovat a jiného kritizovat. Také nechci popisovat rozhodnutí EISA a vyjadřovat se k jednotlivým cenám. Pravdou však je, že Panasonic bývá často neprávem přehlížen, byť jeho kvalita je nesporná. Bohužel, a už jsem to tu psal mnohokrát, Panasonic si částečně za ono přehlížení může sám. Některá nevyslyšená přání uživatelů, respektive výtky recenzentů, udělají také své. A ano - k posouzení televizoru skutečně potřebujete trochu víc, než jen necelou „hodinku“ času, kde tuto představí zástupce společnosti.

Pepa
27. srpna 2017 • 21:25

Eisa Neisa rozhodujou peníze a LG je přesně ten připad kdy tato korejská značka absolutně zaostávala za konkurencí kdy jejich IPS panely jsou smetí, celkové jejich televize a výrobky ale jejich systém je stavěný na nizkých nákladech a stejně je to druhá značka na světě prodeji televizí takže to jsou korejští frajírci a to je přesně ten přípád jak jsou po Praze stánky s parkém v rohlíku za 40 kč a vevnitř je nejvlevnější párek a kečup a všem to moc chutná - takhle se to dělá
vyhrávají ti co to dokažou vyrobit co njlevněji ve velkém množství, kombinace obchodních praktik a reklam a kupovat si OLED 4K televizi za 70 klacků je fakt až k smíchu ale nejhorší je to, že to ostatní výrobci výrabět zatím nechtějí takže tam asi bude nějaký problém :-D:-D
Kdyby EISA nebyla ovlivněna jako celá evropská unie penezma tak by LG LCD nikdy ocenení nedostalo
Panasonic, Sony, Samsung i PHILIPS má pořád lepší obraz než LG které spí s tím obrazem a vlastně ve všech televizí je stejná čip. sada jako u levných modelů za pár tisíc až v těch drahých což u Samsungu a Panasoniku neexistuje!!!!

Leon
28. srpna 2017 • 7:54

Až tak by som lg,nekritizoval je to jediný hráč, ktorý mal odvahu ísť do Oled..vo veľkom.. Vďaka LG máme konečne Oled tvrdí, ktoré zatiaľ majú svoje muchy,,ale rozhodne menej ako lcd! Lcd sa nikdy nevyrovná Oledu,ten obraz je niekoľko násobne inde!!ak vychutnajú niejake tie problémy Oledu,tak to bude iné kafe,,a lcd pôjde pomalú do hrobu.. Samsung so svojím QLed stráca vo svete význam,lebo chcú nenazrany,a a chcú za lcd kopu peňazí,za niečo čo už nemá hodnotu..Viac sa kupujú Oled ako Qled.. pokiaľ ceny Samsung nezmení,tak to pochybujem, že qled má budúcnosť..

Reakce pod tímto příspěvkem se už neodsazují.
Pepa
31. srpna 2017 • 20:14

LCD nepůjde nikdy do hrobu :-D modely samsungu v serii Q mají pořád lepší obraz než OLED tak tady nevykládejte takové žvásty, že se oled prodává víc než lcd
Já bych oled LG nikdy nechtěl!!!
Spotřeba 300W
životnost, vypalování obrazu
Obraz je přesně jako u plasmy s tím rozdílem, že rychle panel slabne a navíc to není dokonalé protože bilá a světla scena je omezená a tím obrázek je tmavý což u lcd neexistuje
Oled display není možné použit jako minitor v současné době takže oled je ještě v plenkách a nepoužitelný
Už jak jsem viděl, že oled vyrabí LG tak jsem tušil problém a měl jsem pravdu

Mirek
3. září 2017 • 21:24

Zjevná tvoje tradiční zaujatost bez reálného posuzení. Dva dny nazpět jsem si posouzel obraz QLED Samsungu a OLED Sony. Naprosto jasně měl Sony lepší obraz. Vzhledem k tomu, že tady dokola omíláš vypalování... a nikdy jsi tyto televize nevlastnil a i v testech dopadá OLED lépe, tak je vidět, jak to s tebou v tomto směru je. A již to tady bylo napsáno, jak je to se životností zobrazovacích panelů vícekrát, tak si nevymýšlej, např. https://avmania.e15.cz/oled-displeje-technologie... ...
A proč, kromě Samsungu, všichni výrobci vyrábějí své nejlepší televize jakom OLED? A proč máš komplex LG, když od něj berou skoro všichni výrobci panely OLED, že by mindráček?

Pepa
4. září 2017 • 6:06

Mirku, Mirku Zaruční servis chapeš to
mi prošlo rukama tolik kusů placek oproti tobě který jen objiždí elektra a čte recenze a tvoje žena si uživá s normálním milovníkem
Elektronika patří mi
Sony má lepší dle tvého usudku obraz ale zežere 400W
Samsung 150W
I když ty nové Samsungy jsou víc kazové tak neodejte po dvou letech panel jako v té Sony
Zrovna včera jsem měnil Oled panel v LG pul roku stará
:-D:-D
Světlé scela je tmavá na oled

Pepa
4. září 2017 • 6:12

jo a ty mindráčku tupej
LG jediný dělá Oled panely tak od koho jiného by je vzali asi momentálně, potom Boe čina ale to ještě není na evropeském trhu
Oled nemá normální využití v současné kvalitě od LG navíc jaké drahé modely
LCD má pořad 90% převahu oproti OLED
televizi která žere 400W doma mít nechcu
Plasma shořela oproti LCD ale OLED je v pohodě, lidi jsou hlupý tupci protože už ten nazev OLED je zní jako něco.. co!!!!
ja bych si tv nad 8 tis nekoupil, jsou to šmejdy

Rado
17. září 2017 • 0:20

samsung s qled doslal v Londýne pred mesiacom naprdel od nového oled philipsu vo všetkých parametroch a dosť výrazne. qled a samsung s takouto cenou skončí čochvíľa. Neviem čo máte na samsungu, je to len bývalí výrobca pračiek a špekulant.
S led TV sa ani nebudem zaoberať, je to krám preč s ním. LED je pre žobrákov, kvalitou sa nechytá ani náhodou. Má toľko múch a nedostatkou a kupujú ho len múmie.

Petr
29. srpna 2017 • 10:42

Aby bylo jasno - jednotlivé redakce mohou nominovat jen ty výrobky, které skutečně otestovaly a jejichž test zveřejnily /nebo ho už mají připraven ke zveřejnění/. A tady je zakopaný pes. Vítězí ty firmy, které redakce systematicky a včas zaplavují svými vzorky. Pokud je těžké z firmy vůbec nějaký vzorek vymámit, třeba proto, že má pro celou Evropu vyhrazen jen jeden, který postupně obráží jednotlivé státy, takže se do všech redakcí ani nedostane, pak nezíská tolik nominací jako přístroje těch firem, které redakce včas zaplavily svými výrobky. Pravdou tedy je, že si za to firmy mohou do určité míry i samy, což možná může být i případ Panasoniku.

Mirek
3. září 2017 • 21:28

Na adresu Panasonicu jsem, od prodejce televizí, neslyšel nic pěkného, když jsem se zeptal, kde bych mohl vidět OLED Panasonic.

Určitě si přečtěte

Články odjinud