10
Fotogalerie

EISA: Nejlepší televizory a videokamery pro rok 2016/2017

Kapitoly článku:


Evropská akční kamera 2016-2017
Olympus TG-Tracker

sp_camera_tg_tracker_product_gallery_1.png

TG-Tracker spojuje dědictví oblíbené řady kompaktních fotoaparátů Olympus Tough s univerzálností akčních kamer a přináší nám tak nový druh přístroje pro fotografy a videromakery. Nabízí 4K videozáznam s úhlem 204 stupňů, stejně jako 8 milionů pixelů pro statické snímky, TG-Tracker se specializuje na sledování směru, polohy, tlaku vzduchu, teplotu a zrychlení při nejdrsnějších výletech.

TG-Tracker je nárazuvzdorný, prachotěsný, vodotěsný, mrazuvzdorný a crushproof, záznamenává kvalitní stereofonní zvuk, a může komunikovat přes Wi-Fi nebo HDMI. Je plný uznávaných a ověřených zobrazovacích technologií  značky Olympus s tím, že váží pouhých 180 gramů.

EUROPEAN ACTION CAMCORDER 2016-2017 - Olympus TG-Tracker from EISA on Vimeo.


Evropský fotoaparát na fotografie a video pro rok 2016-2017
Sony α7S II

Sony α7S II.jpg

S α7S II od Sony získávají profesionálové ten pravý nástroj k vytvoření vysoce kvalitní video a vynikajících statických snímků opravdu v každé situaci. Jeho 12,2 milionů pixelový full-frame snímač Exmor CMOS nabízí obrovskou citlivost natáčení s maximální citlivostí ISO 409600.

Navíc jeho vysoký dynamický rozsah, pětiosá stabilizace obrazu a vnitřní nahrávání 4K filmů ve formátu full-frame s full pixelovým odečtem zajišťuje, že profesionální kameraman nemusí sahat k žádnému kompromisu, pokud jde o kvalitu obrazu. Rychlý a inteligentní autofokus tohoto fotoaparátu vyniká rychlostí a přesností a zaručuje úchvatné snímky s vynikající ostrostí i ve tmě.

EUROPEAN PHOTO & VIDEO CAMERA 2016-2017 - Sony α7S II from EISA on Vimeo.


Evropské AV příslušenství pro rok 2016/2017
SPIN remote

Cena: 99 Euro

SPIN remote.jpg

EISA: Nadšenci domácí zábavy to znají – čím více zařízení v domácím AV řetězci, tím více dálkových ovladačů – někdy je to frustrující. Zařízení Spin však svým revolučním designem a koncepcí staví dosavadní principy ovladačů na hlavu a místo složitosti nabízí absolutní jednoduchost.

Tato extravagantní stříbrná „slánka“ je plná senzorů, detekujících sebemenší pohyb, rotaci, změnu orientace a dotyk. To uživateli umožňuje převzít kontrolu nad veškerým domácím zařízením pomocí gest a povelů. Prostřednictvím intuitivních aplikací uložených ve smartphonu či tabletu lze naučit Spin ovládat rozličné funkce kompatibilních domácích přístrojů – ať už se jedná o televizor, soundbar či inteligentní osvětlení. Spatřili jsme budoucnost dálkového ovládání.

EUROPEAN AV ACCESSORY 2016-2017 - SPIN remote from EISA on Vimeo.

Speciál: Televizory

Nový televizor vybírejte pečlivě. Kolik do něj chcete investovat, na jaké ceně začínají kvalitní modely? Jaká bude nejvhodnější úhlopříčka, rozlišení a jaký typ zobrazovacího panelu? Určitě si přečtěte návod Jak dobře koupit televizor.

Doporučujeme také redakční výběry televizorů:

Určitě si přečtěte

Články odjinud