9
Fotogalerie

EISA: Nejlepší televizory a videokamery pro rok 2014/2015

Kapitoly článku:


 Evropský HT projektor pro rok 2014/2015: Epson EH-TW9200W

Cena orientační: 84 000 Kč

Epson EH-TW9200W.jpg 

Filmovým fanouškům projektor pro domácí kino poskytuje bezchybný zážitek a Epson EH-TW9200W kombinuje příkladný velkoplošný zážitek se snadným nastavením a ovládáním. Tento Full HD LCD model spojuje 2400 lumenů světelného výkonu a dynamický kontrastní poměr 600 000:1 díky nimž vytváří působivé snímky (včetně 3D), detailní a vysoce jasné.

Přirozenost zobrazení rychlých pohybů lze vylepšit pomocí vestavěného systému Frame Interpolation. Instalaci napomůže optický zoom 2.1x, všestranné nastavení vertikálního a horizontálního posunu, zatímco bezdrátový HD vysílač umožňuje uživatelům prohlížet HD obsah bez nutnosti připojovat další zařízení. S velmi tichým provozem a s elegantním vzhledem je Epson skvělým doplňkem do každé místnosti s domácím kinem.


Evropský Smart televizor pro rok 2014/2015: LG 55LB870V

Cena orientační: 49 990 Kč

LG 55LB870V.jpg 

Můžeme bezpečně prohlásit, že firma LG pomocí vlastní technologie webOS tento rok změnila koncept Smart TV, neboť poskytla divákovi přirozený, snadný, výkonný, rychlý a, to zejména, zábavný a příjemný zážitek z připojení TV k internetu. Nové rozhraní vám umožní přístup k veškerému multimediálnímu obsahu, od internetových aplikací, domácího obsahu, přes externě připojené zdroje až po TV vysílání, a to včetně nastavení veškerých parametrů.

To vše rychlostí světla. Obsluha je díky přepracovanému ovladači Magic Remote velmi intuitivní a interaktivní instalace televizoru je vítanou inovační novinkou. Kvalita obrazu na 140cm obrazovce je skvělá, s detailní podívanou ve Full HD TV a širokým pozorovacím úhlem, zatímco celkový design, s ultra tenkým rámečkem, je právě tak důmyslný jako vlastnosti tohoto televizoru.


Evropský fotoaparát/videokamera pro rok 2014/2015:
Panasonic LUMIX DMC-GH4

Cena orientační:

Panasonic LUMIX DMC-GH4.jpg 

Panasonic LUMIX DMC-GH4 je jeden z nejlépe vybavených přístrojů na trhu. Jeho 16megapixelový senzor Live MOS umožňuje snímání vysoké kvality snímků a nabízí i natáčení profesionálního video záznamu 4K. Nabízí uživateli nahrávat pomalé i rychlé stopáže s hodnotami mezi dvěma až 96 snímky za sekundu.

Nahrávání a sledování audia je možné pomocí externího mikrofonu a s použitím volitelného rozhraní je možné přenášet vysoce kvalitní, nezkomprimovanou stopáž 4K přes micro HDMI. Všechny vlastnosti GH4 včetně ostrého OLED hledáčku, jasného třípalcového displeje a těla z hořčíkové slitiny s těsněním proti nepřízni počasí jsou konstruovány pro náročné profesionální použití.

Speciál: Televizory

Nový televizor vybírejte pečlivě. Kolik do něj chcete investovat, na jaké ceně začínají kvalitní modely? Jaká bude nejvhodnější úhlopříčka, rozlišení a jaký typ zobrazovacího panelu? Určitě si přečtěte návod Jak dobře koupit televizor.

Doporučujeme také redakční výběry televizorů:

Určitě si přečtěte

Články odjinud